Разгледайте красивият и спокоен дом на Чанинг Тейтъм и Джена Дюван

Когато става въпрос за звездни семейства, Чанинг Тейтъм, Джена Дюван и тяхната малка принцеса определено ни се нареждат на първо място като светкавично задминават дори огромните фамилии на Пит-Джоли и Бекъм.

Малко след като им се роди дъщеричка, Чанинг и Джена решиха да потърсят по-голямо жилище за вече разрастващото им се семейство и се ориентираха към луксозния Бевърли Хилс. Малко преди това двамата притежаваха отделни имоти, като след сватбата си се нанесоха в дома на Джена, а ергенската къща на Ченинг остана на заден план най-вече заради неудобното си разположение. В началото на бременността на Джена, двойката обяви за продажба и двете жилища. Съвсем наскоро мечтания нов дом вече стана факт, а на огромната му площ се помещават шест спални, шест бани, шест просторни тераси и струва 6 милиона долара.

Къщата е построена през 1950 година като е цялостно реновирана малко преди семейството да се нанесе. Обзаведена е във ваканционния и пригоден за почивка и отдих стил на Кейп Код и Хю Хемпшир, а около нея се простират обширни земи с дъбови дървета. В непосредствена близост се намира домът на певецът от One Direction – Хари Стайлс.

Някои от най-хубавите черти на имотът, закупен от Джена и Чанинг, включва високи тавани, стъклени стени, които имат възможност да се отворят, разкривайки красива гледка, модерно обзаведена кухня, просторна официална трапезария, голяма къща за гости, веранди и вътрешни дворове към почти всяка стая, широка градина и басейн. Подобен огромен дом със сигурност говори за планове и амбиции и за голямо семейство.