Разголената Ким Кардашиян по време на Седмицата на модата

От доста време Ким Кардашиян опитва да влезе в бленуваната рамка „Модна икона” и прави всичко възможно, за да го постигне. Риалити звездата не само присъстваше на всеки един ден от седмиците на модата, стоеше на първите редове на най-лъскавите и обсъждани ревюта, но и се появяваше с много скъпи и луксозни дизайнерски дрехи, които обаче не й стояха особено добре.

Голямата грешка, която иначе красивата Ким Кардашиян продължава да прави, и която й пречи да бъде възприемана като моден пример, е изкривената й представа за това кое е секси. Често се случва да видим Ким в някоя страхотна рокля, която просто не подхожда по никакъв начин на пищната й фигура и не високият й ръст. Това обаче не възпира звездата да носи впити поли, крайно дълбоки деколтета, изрязани и прозрачни платове. Скъпите имента, които стояха зад избора на Ким за Седмицата на модата в Париж – Blenciaga, Celine, Balmain, Christian Dior, Givenchy, Chanel – не успяваха да придадат стойност на тоалетите , които стояха не на място върху фигурата й.

По време на седмиците на модата, настоящата госпожа Уест показа повече плът в областта на майчинския си бюст отколкото беше нужно. Гледката бе особено неприятна най-вече в случаите, в които държеше на ръце малката си дъщеричка Норт Уест.