Преглед на модния печат

Благодарение на чудото, наречено интернет, вече можем да се насладим на фотосесиите, които ще са част от световните издания на априлския Vogue. Красиви модели, стилни дрехи и много великолепие ще бъдат събрани в няколко страници. Разнообразните снимки ще ни препратят в ново измерение- ще ни разкажат истории, ще ни обогатят с цветове и изящество, ще ни шокират с контрасти!

Парижкия Vogue ‘разказва’ история, инспирирана от уестърните, и реализирана от колаборацията на Дейвид Симс и Изабели Фонтана. Каубойската визия на модела е дело на главния редактор- Емануел Алт. Gareth Pugh, Dries van Noten, Giorgio Armani са само част от марките, благодарение на които визията е така успешна. Револверите и цигарите е ръцете на Изабели спомагат за достоверността на разказаната история.

Пищната Кристъл Рен най- сетне си спечели място на корица на Vogue в мексиканското издание за април. Наситен грим, ярки цветове и секси извивки са формулата, благодарение на която фотосесията е зашеметяваща. Въпреки че моделът е свалил няколко килограма, формите и са все така привлекателни, а стилните дрехи подчертават всички нейни качества. Изумрудена рокля от шифон, кадифен гащеризон в цвят теменуга и яркочервено сако- това са част от дизайнерските тоалети на снимките.

Априлското издание на руския Vogue пък представя една изчистена и екстравагантна визия, създадена от стилиста Сара Ричардсън и модела Аби Лий Кършоу. Кожени аксесоари, напомнящи на инструменти за мъчение, контрастират на ефирните тоалети на Yves Saint Laurent, Chloe, Alberta Ferretti и др. Снимите са черно-бели, а дрехите са също единствено в тези два тона, което подсилва ефекта на контраст.

Автор: Камелия Маринова