Разходете се из аристократичната испанска вила на Тайра Банкс

В света на топмоделите всичко се променя страшно бързо. Куфарите и багажа се събират за броени минути, а след това са на път към новото си приключение. Може би именно това предстои и за бившия топ модел и настояща бизнес дама и телевизионна водеща – Тайра Банкс. Тайра обяви продажбата на имението си в Южна Калифорния, малко след като се радели с още един свой имот – луксозния си апартамент в центъра на Ню Йорк – за малко над 4 милиона долара.

TYRA BANKS at Showtime TCA Party in Beverly Hills

И докато кариерата на Банкс по никакъв начин не е приключила, вземайки предвид непрестанните инициативи и нови, вълнуващи начинания, в светлината на които я виждаме, може би за нея е дошло време за преориентиране и промяна. Красивото имение в Южна Калифорния обаче няма как да не и липсва, по който и път реши да тръгне. За испанската вила са поискани 7.75 милиона долара, което е разумна цена, като се има предвид, че това е къща с богата история. Построена през 1926г. в типичния испански стил – с просторни светли помещения, високи тавани, изнесени тераси – къщата е изцяло реновирана, без обаче да са променяни архитектурните й особености.

Сред предимствата на дома на Банкс са основната спалня, която има собствен walk-in гардероб, баня и удивителна гледка към града, и две стаи за гости със собствени бани. Бутиковите френски врати, винтидж полилеите, гредите и подовете от светъл явор са сред акцентите на къщата. В двора могат да се видят красиви музайкови фонтани, както и много екзотични растения. Просторната вътрешна кухня, която преминава в хол, и залата за развлечения са разположени на първия етаж. Големите френски прозорци отварят помещението към двора, където до басейна се намира още една напълно обзаведена кухня и кът за барбекю с 12 места за сядане.

Тайра Банкс притежава още един апартамент в Ню Йорк и имение в Южна Калифорния, а според близки до звездата, причината да продаде част от имуществото си се дължи на желанието й да закупи друг имот, който наскоро е харесала в Малибу.

 

Автор: Преслава Цачева