Разходете се из интересния дом на блогърката Руми Нийли от Fashion Toast

Както всички знаем, блогърите винаги намират с какво да ни изненадат! Без значение дали ще е някой стилен тоалет, поредната инициатива или колаборация, те са истинско вдъхновение не само за стила ни на обличане, но и лайфстайла. Разбира се, може да бъдете убедени, че и уютните им къщи и апартаменти са обзаведени с непогрешим вкус и усет към красивото и актуалното, също като прекрасните им тоалети. И тъй като вече ви разведохме из дома на една от най-известните блогърки – Кияра Ферани (виж ТУК), днес решихме да ви покажем личното местенце на още една страхотна дама със завидни позиции в блогърския живот – Руми Нийли от Fashion Toast.

Руми е една от онези късметлийки, които имат възможността да гледат седмиците на модата от първите редове на подиумите. Фотографите навсякъде я очакват с огромно нетърпение, за да заснемат поредния главозамайващ тоалет, който ще влезе в модните колонки на любимите ни списания. Да, Руми е много готина! Тя е едно от онези момичета, които всички искат да бъдат, а ние не спираме да се възхищаваме на страхотните идеи, които дава в блога си, както и леката ирония, с която ни разсмива и забавлява. Що се отнася до дома й, той е истинско произведение на изкуството, макар и нетипичен за Лос Анджелис. Къщата, в която живее заедно с приятеля си – британеца Кристофър Доусън и кучето си Кумо, е обзаведена в странна, но много стилна и различна, но сполучлива смесица от бохо и традиционен английски стил.

Харесва ни съчетанието между цветове, материи и текстури – толкова неочаквано и изненадващо, но също така приятно за окото. Малките кътчета, които Руми е създала, носят огромна порция уют, която рядко може да се срещне в един толкова педантично подреден и поддържан дом. За двете години, които е прекарала в своята къща в Лос Анджелис, блогърката е успяла да събере впечатляваща колекция от красиви вещи за декорация. „Предпочитам да купувам различни неща съвсем случайно – на момента, в който ги видя, вместо да изляза с идеята да открия перфектната вещ” Една много важна такава вещ е огромния кожен диван, който служи като основен акцент в дневната. „Родителите ми донесоха този диван от Хонг Конг, където сме живели една година, когато бях малка. Не мога да си представя да го изхвърля, не само защото носи със себе си голяма история, но и защото е толкова фотогеничен!” Като прибавим към него и любимите на Нийли принтове (основно в черно и бяло) получаваме един наистина впечатляващ дом, обзаведен с много стил от два отлично напаснати характера.

Автор: Преслава Цачева