Разходка из луксозния дом на Жизел Бюндхен в Ню Йорк

От отдавна е известно, че красивата бразилка Жизел Бюндхен е сред най-скъпо платените модели в света. Хонорарите, които тя взима за фотосесии и рекламни кампании, са в пъти повече от всички останали модели, а лицето й е обещание за печалба и успех.

От няколко години Жизел е омъжена за американският куотърбек Том Брейди, от когото има две деца – Вивиан и Бенджамин. Преди известно време стана ясно, че двойката е решила да закупи луксозен имот в Голямата Ябълка, където се намират по-голямата част от ангажиментите и на двамата. Новата им придобивка е просторният и невероятно красив апартамент на 47-мият етаж в една от безспорно най-луксозните постройки в Ню Йорк.

Семейството планува да се премести в новото си жилище след като то бъде обзаведено според вкуса им, а през това време прекарват времето в другия си дом – огромното имение в Брентууд, Калифорния, което се оценява на 20 милиона долара.Наскоро закупеният апартамент на Медисън авеню е снабден с всички възможни съвременни удобства, а панорамната гледка над Ню Йорк, която огромните прозорци тип „от пода до тавана”разкриват, е спираща дъха.

Сградата е снабдена със собствен просторен фитнес салон, който живеещите там могат да използват неограничено, йога и пилатес студио, басейн, обграден от мраморни стени и огромна трапезария, в която жителите на сградата могат да организират партита и вечери със свои приятели.И за да бъде пълно удобството на всички, които са платили толкова скъпо за да получат жилище в първокласната сграда, живущите разполагат с 24-часово рум-сервиз обслужване.

Луксозният апартамент обаче няма да бъде последното недвижимо имущество, с което двойката планува да се сдобие. В момента семейството строи имение, подобно на това в Брентууд, Калифорния, само че този път в Бруклин, близо до Бостън.

Автор: Преслава Цачева