Разходка по най-щурия, цветен и забавен червен килим за 2018-та – MTV Movie & TV Awards 2018

Виж Галерията 96 Снимки

Партитата в Калифорния нямат край. Поводи звездите да празнуват грандиозно има непрекъснато. И за всяко събитие казваме, че точно то е събитието на годината. А всяко следващо е все по-внушително. Така стоят нещата и със записа на MTV Movie & TV Awards 2018, които ще бъдат излъчени днес. Водещ на поредната бляскава нощ ще бъде актрисата и комедиант Tiffany Haddish.

Tiffany Haddish в Galia Lahav

 

Тази година Chris Pratt, един от най-известните и търсени актьори на Холивуд, ще бъде хоноруван с наградата Generation Award. Неговото забележително трудолюбие си пролича в изпълнението му на привлекателния и чаровен Andy Dwyer от политическия ситком „Parks and Recreation”.

Chris Pratt

И не спираме дотук – актрисата, писател, продуцент и всьо надарената звезда от екрана Lena Waithe ще отнесе вкъщи Trailblazer Award. Най-добре позната с ролята си на Дениз от „Master Of None”, в чийто сценарии тя има лично участие, Лена продължава да ‘покорява нови хоризонти’ като креативния локомотив зад „The Chi”.

Lena Waithe и годеницата й Alana Mayo
Травестити, транссексуални, хомосексуалисти и някои неразпознаваеми личности бяха само златният прашец, с който бе поръсен този богат коктейл от разновидности, които присъстваха на червения килим на филмовите награди на MTV. Хубавото, наистина хубавото и интересното, този път бяха мъжете. Те определено приковаха погледите на всички върху себе си с богатото разнообразие от стилове, цветове, кройки и модели. Това събитие е едно от малкото, което позволява такава свобода на духа и личния стил. Жените също бяха изумителни, но безапелационно призът за оригиналност и стил се връчва на мъжката половина от гостите.

2

Разгледайте всички визии от червения килим на ГАЛЕРИЯТА НИ!

Редактор: Марина Делева