Революционна система за красота и здраве за първи път в България!

Българите, които се интересуват от здравословен начин на живот и се стремят към красотата без хирургична намеса, вече имат идеалната възможност да постигнат съвършенството бързо, достъпно и безболезнено.

MAGIC LINE – първият дерматологичен център в България, който предлага нова революционна система за здраве и красота за мъже и жени, представи единствения в страната уред EXIMIA HR77. Уникалната, мултифункционална система е създадена от лекари за лекари и позволява прецизно скулптриране на тялото без травмиращи и болезнени процедури по предварително зададен 3D модел на пациента.

EXIMIA HR77 бе представена в България на бутикова демонстрация лично от нейния създател и основател на Eximia Concept – италианския специалист Лучано Солдано, д-р Наталия Ланс, дерматолог и козметолог от Естония, автор на методи с персонализиран подход при ремоделиране на лице и д-р Мадлен Кокева, водещ български дерматолог и специалист по естетична медицина, собственик на дерматологичния център MAGIC LINE. Сред първите българи, станали част от демонстрацията на уникалния уред, бе и певицата Нели Рангелова, бг знаменитост, която винаги се е интересувала от новостите в козметиката и грижа за здравето. Сред най-големите плюсове на EXIMIA HR77 е бързото постигане на резултат – съгласуван изцяло с предпочитанията на пациента, каза Лучано Солдано – създател на иновативната система. „Бъдещето категорично не е хирургическо, а красотата все повече се търси в индивидуалната хармония“, допълни той.

Най-новото попълнение в семейството EXIMIA, световен лидер в иновативната медицинска апаратура, EXIMIA HR77 е иновативен, мултифункционален, неинвазивен инструмент, който дава резултати само след седмица.

Първият в България уред EXIMIA HR77 вече е на разположение на посетителите в софийския дерматологичен център MAGIC LINE, където екипът на д-р Мадлен Кокева, специално обучен от водещи международни специалисти,  вече предлага многообразие от терапии на своите пациенти, благодарение на новите впечатляващи възможности на този апарат от ново поколение.

ПОСРЕЩНЕТЕ БЪДЕЩЕТО СЕГА С EXIMIA HR77

EXIMIA HR77 предлага цялостна терапия за тяло и лице. Проектиран е да изпълнява различни персонализирани програми с цел максимално ефективни процедури според проблема и нуждите на всеки отделен пациент. Системата е подходяща и работи еднакво добре и при жени, и при мъже. Гарантирано се намаляват мазнините в засегнатите области, подобрява се кислородната наситеност, отстраняват се излишните сантиметри, тялото се моделира и стяга, премахва се целулитът, а кожата и тъканите се подмладяват и тонизират. HR77 е разработен, за да отговори на нуждите и на кожата на лицето с гарантирано продължителен ефект дори и след кратка процедура.

*МОДЕЛИРА
Благодарение на революционния софтуер My Touch 2.0, EXIMIA HR77 позволява разработване на ефективна индивидуална стратегия при терапията на всеки отделен пациент с помощта на реалистичен 3D аватар на тялото.

*РЕАКТИВИРА
Уникален галванизиран накрайник от неръждаема стомана, покрит с фин диамантен прах. Отстранява мъртвите клетки. Стимулира подмладяването на кожата и насищането й с кислород.

*НАМАЛЯВА
Eximia HR77 прилага комбинация от смарт технологии, включително уникалната процедура Multipolar Laserporation. Този етап от терапията комбинира внимателен подход към мастните клетки и повишаване на естествения метаболизъм на тъканите, а в резултат се намалява обема на мастната тъкан без никакви странични ефекти.

*ОФОРМЯ
Радиочестотната част от процедурата е отговорна за незабавния лифтинг ефект. Магнитната стимулация енергизира железните атоми в кръвоносните съдове, които започват да пренасят повече кислород и така ускоряват естествения метаболизъм

*РЕВИТАЛИЗИРА
Специалната дръжка за Radiolift е разработена така, че директно да повлияе върху колагена и еластина, дори и при най-трудно достижимите зони. Ефективно намалява бръчките, като същевременно тонизира кожата и осигурява така необходимия лифтинг ефект, в резултат на което кожата едновременно се подмладява и стяга.

УНИКАЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА EXIMIA HR77
–         Позволява създаването на персонализирана стратегия при оформянето на тялото с помощта на реалистичен 3D модел
–         Микродермолифт (за тонизирана кожа)
–         Мултиполярна лазерполация – уникална и ефикасна алтернатива на липосукцията, благодарение на патентована технология, която позволява значително намаляване на подкожните мазнини за кратко време и без никакви странични ефекти. активира процеса на емулгиране на мастните клетки благодарение на лазерното активиране на митохондриите и вътреклетъчното инжектиране на активни липолитични молекули с нулеви вреди за кожата и тъканите.
–         Ендорадиомаг – ефикасна патентована ендотермална технология с четиристепенен масаж, при която могат да се третират дори най-труднодостъпните места
–         Радиолифтинг – мултиполярна радиочестотна терапия, силно локализирана процедура за ревитализиране  и възстановяване на тъканите, вследствие на бързото свиване на колагеновия протеин