Рекламната кампания на Mugler, за която всички говорят

Под ръководството на Кейси Кадуоладър Mugler продължава да става все по-секси. За пролет/лято 2022 г. креативният директор създаде видео за кампанията, в която участваха много топ звезди. 10-минутният филм веднага привлече вниманието на всички. В началото на видеото се появява Меган Ти Сталион, koято е облечена в дънков корсет и дънки подобни на клин с прорези на дупето.

В последствие филмът преминава през впечатляващ списък от таланти – Клое Севини, Доминик Джаксън, Адут Акеч, Лурдес Леон, Амбър Валета, Шалом Харлоу. А след това може да видим адски секси моделът Бела Хадид върху на тавана на лимузина. Определено това е моментът от този 10-минутен филм, който взриви интернет. Филмът завършва с  почит към покойния Тиери Мюглер, който почина през януари.

Що се отнася до дрехите, Кадуоладър залага на това това, което прави най-добре и го удвоява: корсети, прилепнали кройки и бодита, които подчертават формата по умопомрачителен начин. Той също така въвежда нов IT-артикул в колекцията си: изключително големи обеци с обръч.