Ретро усещане и безгрижни пролетни дни с MOHITO SS16

По всичко личи, че винтидж вълната, която започна още миналата пролет със завръщането на 70-те, е в разгара си и през този сезон. Поне съдейки по кампаниите на любимите ни модни брандове, които показват красиви бохо-шик предложения, съчетани с много романтика, деним, велур и дантела.

MOHITO SS16

Днес обръщаме поглед към пролетно-лятната кампания на Mohito, която не може да остави човек равнодушен. Тъкмо обратното – вече си мечтаем за лежерните и безгрижни топли дни, които прекарваме в любимите си занимания, обградени от шумна група приятели. Но това не е единственото нещо което очакваме с нетърпение. След тежките зимни палта и обемни плетива, едва ще дочакаме момента, в който ще можем спокойно да скочим в любимите си къси панталонки или дантелена рокличка.

MOHITO SS16

MOHITO SS16

Колекцията на Mohito включва по много от всичко това. Типичното излъчване от 70-те е постигнато с помощта на сладурски мини поли от велур с ред предни копчета, блузки и тениски по тялото, малки чанички, обемни дънкови кюлоти в съчетание с леки наметки с ресни, феерични ризи, дънкови рокли, дантелени детайли, нежни блузи… всичко, което ще ни навява мисли за авантюристичност, приключения и чиста любов към живота. Сред дизайните се срещат също така дрехи, които са подходящи за по-специални поводи или тур на клубовете в любимия морски курорт. Красивите цветни принтове са в изобилие и се превръщат в основен акцент на визията, изключвайки всякаква нужда от други аксесоари.

MOHITO SS16

MOHITO SS16

Не ви ли се иска да грабнете една раница, да се качите в някой автобус/самолет/влак и да се отправите на първото за сезона приключение? Още малко остана!

MOHITO SS16

MOHITO SS16

MOHITO SS16

MOHITO SS16

MOHITO SS16

MOHITO SS16

Автор: Преслава Цачева