Ретро шик в стил Marc Jacobs

Краят на август е и започваме малко по-малко да обръщаме поглед към есенните тенденции, които бяха представени още през пролетта в рамките на Седмиците на модата.

Днес решихме да фокусираме вниманието ви върху страхотната линия на Марк Джейкъбс – Marc by Marc Jacobs. Ретро усещането, което носят моделите е изключително очарователно.

Американският дизайнер беше подбрал прекрасни флорални и геометрични принтове за рокли, костюми, ризи и панталони. По-тъмната цветова палитра, характерна за студения сезон, Марк освежава с шарените щампи и комбинациите на приглушени с интензивни цветове в десените.

Аксесоарите и прическите също ни отвеждат назад във времето. Цялата колекция приковава вниманието към жествеността, индивидуалния стил и свободата да изразиш себе си чрез модата.

Ако ви допада есенната линия на дизайнера, вижте нашата шопинг селекция от оригинални дрехи и аксероари, налични в сайта my-wardrobe.com. Част от колекцията може да откриете ТУК!!!


Подбрахме и шопинг находки, вдъхновени от творенията на Джейкъбс. Продуктите са на изгодни цени и носят настроението на модната линия. Те са от онлайн магазините newlook.com, boohoo.com и 3suisses.bg.

Автор: Делица Цонева