Риана ще участва на Седмицата на модата в Лондон

Поп звездата Риана създаде своя колекция за марката River Island. Линията ще бъде пусната по магазините в началото на месец март, но официално бе съобщено, че ще бъде ексклузивно представена, в рамките на Седмицата на модата в Лондон.

Дългоочакваната премиера на модната колекция  ще се състои на 16 февруари, информира БГНЕС. Риана винаги е имала интересна гледна точна за тенденциите, затова всички очакват с нетърпение резултата от работата й. Тя сподели вълнението си от предстоящото шоу:

“Участието на Седмицата на модата в Лондон е сбъдната мечта за мен. От дълго време исках да създам собствена колекция и да представя собствена линия за Ривър Айлънд, рамо до рамо с всички прекрасни модни таланти на Седмицата на модата. Това е истинска привилегия за мен. Нямам търпение да видя реакцията на почитателите ми и на модната преса”, сподели Риана.

Певицата вече даде идея на зрителите какво да очакват от колекцията й, като публикува в Туитър снимка от снимачната площадка на рекламната кампания. Фотограф на кадъра е Марио Соренти. По всичко личи, че дизайнерската линия ще бъде насочена към младата аудитория. Предложенията звучат небрежно и носят бунтарско послание, което в голяма степен олицетворява натурата на самата Риана.