Една риза, а толкова начини да я носим

Насочваме вниманието си към една от най-любимите ни модни находки, а именно бялата риза. Тя е универсална и класическа придобивка, която присъства във всеки гардероб, но винаги намираме място в него за поне още една. Има толкова много начини, по които може да я носим, за да изглеждаме стилно и да се откроим, чрез комбинациите, на които залагаме. Ако искате да ви забелязват отдалеч, или просто се нуждаете от доза модно вдъхновение, за да разчупите ежедневния си стайлинг, нашата модна селекция е тук, за да ви вдъхнови.

Бяла риза + сатенена пола

Доверяваме се на макси дължината за още повече елегантност. Може да комбинирате цвета на полата с този на обувките, а за акцент може да изберете по-ярка чянта. Защо не червена?

Бяла риза + рокля

Една от най-актуалните комбинации е точно с тези две любими модни находки, заедно сформират перфектния тоалет за сезона. Все пак е още рано да излезем навън с лятната си рокля, но ако я съчетаем с бяла риза, може да се получи доста ефектно решение за пролетта.

Бяла риза + дънки

Класика! Аутфит, който едва ли някога ще бъде демоде. Има трендове, които не избледняват нито с годините, нито със смяната не сезоните, или с появата на нови тенденции.

Бяла риза + къси панталони

Може да комбинираме шортите с чорапогащник, за да не ни е студено навън. Изборът оставаме на въображението ви – нюд, флорален, в ярък нюанс или черен – решението е изцяло ваше. Чизмите също са добра идея за по-прохладните дни.

Бяла риза + дънкова пола

Денимът винаги създава модерна и младежка визия, с която няма как да сгрешим.

Бяла риза + кожен клин

Кожата е супер тренди тази пролет, особено клиновете.

Трансформация в кроп топ

Завържете ризата отпред и ето, че вече създадохте напълно различна дреха. Може да я комбинирате с тениска или да носите само ризата като кроп топ.

Бяла риза + елегантен костюм

На вниманието но всички бизнес дами – знаем колко много бели ризи има в гардероба ви, но ще ви припомним един от най-актуалните и стилни принтове – карето.

Бяла риза вместо рокля

За по-ниските дами това няма да е проблем. Изберете по дълъг модел и може да го носите като рокля. За по-високите момичета също не е невъзможно. Ако сте от дългокраките представителки на нежния пол, прибавете колан, така ризата-рокля няма да се мести и вдига своеволно.

Черно-бели попадения

Щом става дума за бяло, в съзнанието ни веднага изниква и черно. Черно-белите комбинации, също като денима, са непреходен тренд. Не случайно black&white визиите присъстват в почти всяка колекция на световните дизайнери на висша мода. Няма как да отречем, че тези два цвята заедно са точно един за друг, едва ли има по-подходящо дуо. И през пролетта остават нашия топ фаворит.

Със сигурност е модно да имате поне няколко бели ризи в новата си пролетна колекция! 

Риза с колан HUGO

Риза с лого на ръкава LOVE MOSCHINO

Памучна риза Custommade

Памучна риза Karl Lagerfeld

Риза Karl Lagerfeld

Риза Red Valentino