Римската ваканция на Ким Кардашиян

Ваканцията на Ким Кардашиян е съвсем различна от тази, описана в емблематичния филм с участието на Одри Хепбърн. И не само защото междувременно са изминали почти 70 години от заснемането му. Звездата е в настроение за малко блясък и отдих, за да забрави развода с Кание Уест и новата връзка на рапъра с Ирина Шейк. Така че, ако новата двойка е отлетяла за романтичен Париж, Ким е предпочела италианската столица, където отсяда за около седмица.

Ким пристигна в Рим заедно с гримьорът и фризьорът Крис Епълтън и Марио Дедиванович. Причината за пътуването е неизвестна, може би фотосесия или нов работен проект, може би сътрудничество с Fendi, с което Кардашиян и нейният екип са имали среща миналия вторник. Единственото, което е сигурно въз основа на потока от изображения, които имаме, е, че тримата обикаляха града, хапваха тестени изделия и посещаваха най-известните паметници.

И за радост на феновете си, за всяка статуя или музей, на който се снима, най-популярната сестра от семейство Кардашиян носи различен тоалет.