Рита Ора е лице на новия аромат на DKNY Мy NY

Със своя най-нов аромат DKNY My NY, американската топ дизайнерка Дона Каран има за цел да пресъздаде неповторимия дух и усещане за стил на любимия й Ню Йорк – градът, събрал в себе си толкова много съдби, надежди и мечти. За лице на парфюма е избрана Рита Ора – една от най-страстните привърженички на Дона Карън и модата, която тя създава.

Рита Ора се появява в рекламата на DKNY My NY с голяма усмивка на уста, свеж вид и стилен ърбън тоалет – бял топ, кожено яке и дънки, а мястото на снимките е иконичният за Ню Йорк Таймс Скуеър. „Ако Рита не може да продаде парфюма, аз не знам кой друг може! – казва Дона Карън – Тя е типичната жена в Ню Йорк, която не се спира на едно място от сутрин до вечер! Мисля че Рита е перфектното лице на DKNY, защото е изпълнена с живот и енергия. Освен това е страхотен и позитивен човек, който не се страхува да мечтае!”

Самия аромат британската певица нарича “енергия в бутилка”, а ние не се и съмняваме, че е именно такъв, като се вземе предвид невероятния подбор от ухания, които парфюмът съдържа в себе си – меки флорални нотки, свежи плодови пръски и осезаемо присъствие на ирис, което стои в сърцевината на стилния флакон. Разнообразност, която няма как да не ни напомни за безбройните индивидуалности, истории и мечти, приютявани от милионния град.

„Дона е много силна и уверена в себе си жена
– казва Рита Ора пред WWD – Именно това обичам в нея. Тя създава неща, които носят енергия и увереност на всички дами. Парфюмът е едно празненство за Ню Йорк, защото този град е единствен по рода си! Харесва ми, че имам възможността да бъда част от кампания, която улавя духа на Ню Йорк и историята на жените тук, които имат толкова големи и страстни мечти!”

Ора винаги е твърдяла, че обожава Ню Йорк и няма друго място, от което да черпи толкова голямо вдъхновение за своята работа. Това е и градът, в който поп звездата  се премества едва 17-годишна, изпълнена с надежди да развие кариерата си до завидните висини, на които се извисява в момента. Точно този нейн постигнат главозамайващ успех прави Рита Ора олицетворение на безграничните мечти, които Ню Йорк може да превърне в реалност.

Нямаме търпение да изпробваме аромата и поне за момент да се пренесем в града на неограничените възможности!

Автор: Преслава Цачева