Рияна с нови проблеми с природозащитници

Преди известно време ви съобщихме, че на суперзвездата Риана й предстои да представи новия си парфюм RiRi в магазин Macy’s в Ню Йорк. Хиляди фенове на звездата започнаха да нощуват четири дни по-рано пред известната локация, само и само да си запазят място на първия ред и шанс да видят своя идол докато запознава медиите с новото си ухание. Несъмнено присъствието на Рияна предизвика истински фурор, а продажбите на самия парфюм бяха главозамайващо високи още първия ден! Представянето на RiRi oбаче не мина съвсем гладко, след като група природозащитници се появиха с високоговорители и плакати, на които имаше снимки на убити животни и призиви да бъде спряна употребата не животинска кожа от модната индустрия.

Много пъти Риана е била обект на упреци от страна на еколозите заради любовта си към кожените аксесоари и дрехи, с които понякога наистина прекалява. Певицата отказва да носи изкуствена или еко кожа, но понякога доста ексцентричните й тоалети, като например огромното жълто наметало, което облече за MetGala 2015, са посрещани с много бурни реакции. Групата от около 40 човека нахлу в Macy’s докато Рияна бе там, скандирайки „Срам за Риана”, „Одрани живи” и  „Колко животни умряха за палтото ти?” Протеста, разбира се, бързо бе спрян и активистите бяха помолени да напуснат сградата, а охраната на певицата я изведе от оживеното помещение за няколко минути.

Това не е първият личен сблъсък на чаровната барбадоска с организациите за защита на животните. През 2012 г. подобна протестираща групичка я посрещна и на летището в Ню Йорк, малко след като Риана се бе появила с високи над коленете ботуши от рядка змийска кожа. През 2014г пък скандиращи се бяха събрали и в близост до дома й, след като в интернет се появиха снимки на звездата в гардеробната си, седнала между няколко кожени палта.