Рияна открива собствена агенция по красота и стил Fr8me!

Рияна е личност, която с ръка на сърцето може да каже, че е успяла във всяко едно отношение! Барбадоската изпълнителка обаче нито за момент не се спира на едно място и не позволява да затъне в еднообразието на музикалната кариера. Точно обратното – тя е символ на женската сила и еманципираност. Списъкът й със задачи и задължения е наистина впечатляващ! Съвсем скоро звездата обяви, че на пазара предстои да се появи нейна собствена козметична марка, за която всички нямаме търпение! Наравно с това певицата се подготвя за роля в Холивуд, работи по новия си албум, посланик на красотата е за Dior, участва като гост-дизайнер за редица брандове и най-вече – е криейтив директор на Puma!

От къде ли има време за всичко? Но това далеч не е края за Рияна! Само преди ден певицата обяви, че предстои откриването на нейна собствена Агенция по красота и стил, наречена Fr8me!

27-годишната звезда се впуска в това начинание, заедно с дългогодишния си бизнес партньор – Benoit Demouy. Агенцията ще бъде разположена, разбира се, в Лос Анджелис като бъдещи планове за разрастването й и в други страни не липсват! Fr8me ще наема изтъкнати стилисти, гримьори, фризьори, маникюристи, педикюристи и всякакви специалисти, при които звездите ще могат да си запазят час (или да наемат цял екип) за преобразяване за различни събития на червения килим, фотосесии, рекламни кампании и др.

Косата, грима и стила имат много важна роля за креативността и имиджа – казва Рияна в интервю пред THR – Аз участвам много активно в личния си процес, затова и тази агенция е нещо съвсем нормално и познато за мен” Действително, за знаменитостите ще бъде трудно да стигнат далеч без екип от професионалисти зад гърба си и Рияна добре знае това!

За сега в агенцията участват нейните собствени гримьори, фризьори и стилисти, с които певицата работи от години и всички знаем каква чудесна работа вършат! Набирането на членове за екипа обаче тепърва предстои. Рияна, както винаги, излиза от стереотипа – „Ще държим очите си отворени за скрити из социалните мрежи таланти! Индустрията се е променила толкова много! Доста млади самоуки гримьори, които просто се опитват да пресъздадат дадена визия от снимка в интернет предизвикват много повече интерес. Винаги бихме предпочели да вземем гримьор с 500 000 последователи пред някой друг.”

С нетърпение очакваме да видим какво следва от тук нататък за Рияна и нейната Агенция по красота и стил! Доколкото познаваме звездата обаче, със сигурност ще бъде грандиозно!

Автор: Преслава Цачева