Рияна с чисто нов аромат-RiRi by Rihanna

Когато имаш мега успешна кариера, а лицето и името ти са почти навсякъде, определено може да си позволиш да експериментираш. Вече е ясно, че до каквото и да се докосне Рияна, то се превръща в чисто злато. Преди няколко години певицата пусна на пазара първия си аромат – Rough, чиито продажби надминаха очакванията, а феновете й приеха с широко отворени обятия. Ето че сега е време и на дългоочакваното продължение.

Чрез социалните си мрежи, Рияна сама обяви, че съвсем скоро на пазара предстои да се появи новия аромат от собствената й линия. Той ще носи името “RiRi” – начинът, по който я наричат само близките й приятели. От наименованието му, можем да предположим какво да очакваме. Това ще бъде един по-специален и по-личен проект за барбадоската, която допуска феновете си с една крачка по-близо до себе си.

„Дами!!!!Време е!!! Задава се чисто нов аромат… “RiRi” #ThisisRiRi написа Рияна в Twitter, с което предизвика огромно вълнение сред милионите си последователи. Малко по-късно новината бе публикувана и на Facebook страницата й, както и в официалния й акаунт в Instagram. Само за няколко часа публикацията е била споделена над 2 милиона пъти! Впечатляващо, не мислите ли? Определено може да предположим, че продажбите на RiRi няма да бъдат в никакъв случай разочароващи.

Съобщението, разбира се, бе съпътствано и от дебютната снимка на рекламната кампания, с която новия аромат на Рияна ще бъде официално представен съвсем скоро. Кадрите са заснети от близкия до певицата фотограф Денис Леуполд, който също не пропусна да публикува снимката в своя профил в Instagram. „Благодаря ви, че винаги вярвате в мен!” написа той, обръщайки се не само към Рияна, но и към нейния неотлъчен антураж от най-близки приятелки, които пътуват заедно с нея по целия свят.

Макар все още да няма точна дата, в която се очаква RiRi да се появи по магазините, огромното нетърпение на феновете определено ще задвижи нещата с по-голяма сила! Очакваме подробности!

Автор: Преслава Цачева