Как Меган Маркъл отпразнува рождения си ден

Днес херцогинята на Съсекс Меган Маркъл празнува своя 38-и рожден ден. Тя е родена на 4 август 1981 г. в Лос Анджелис. Освен като съпруга на принц Хари, Меган е известна и с актьоркста си кариера.

Тя ще прекара рождения си ден съвсем скромно – ще се наслади на семейното време с Арчи и Хари или пък ще посети кралицата за чай.

Свързано изображение

Рожден ден в двореца рядко означава голямо парти с дълъг списък с гости. Напротив, най-често членовете на кралското семейство избират да отпразнуват повода само с най-близките си. Същото ще направи и Меган тази година.

Според сведения от предишните месеци, херцогинята е поканена от кралицата в  замъка Балморал. Сега обаче източници от кралския двор твърдят, че дори това ще бъде пропуснато от празничната програма и Маркъл ще прекара деня изцяло с Хари и Арчи.

“Хари тъкмо се върна от ангажимент в Сицилия и двамата искат да наваксат за загубеното време заедно”, посочиха източниците.

В Instagram профила на младото кралско семейство беше публикувана снимка на Меган от преди часове. В описанието под публикацията виждаме и пожеланието на принц Хари към рожденичката: “Честит рожден ден на невероятната ми съпруга. Благодаря ти, че си до мен в това приключение”.

https://www.instagram.com/p/B0u59igFbIM/