Роклите на звездите във вашия собствен гардероб

Знаменитостите могат да бъдат толкова съвършени! Стилни, красиви, бляскави, разхождащи по червения килим дизайнерски тоалети от последните и най-актуални колекции, които много често им биват подарявани само и само, за да благоволят да се появят с тях пред камерите на безбройните фотографи…

Кой не би искал да е като тях? Сигурно точно този въпрос са си задали и създателите на страхотния онлайн магазин Goddiva.co.uk ! В него можете да намерите секция Celebrity dresses, която ви предлага невероятната възможност да пазарувате копия на роклите на любимите си звезди, с които са се появявали на различни събития – премиери, партита, модни ревюта, награждавания и т.н. Цените на дрехите, разбира се, изобщо не са толкова „звездни”, а напълно допустими. Красивите и качествени рокли се предлагат в различни цветове и размери.

Само си представете чувството да имате възможността да се облечете като Джесика Алба, Ева Мендес, Миранда Кер, Лупита Нинго, Кристен Стюард, Кейт Мидълтън – все признати модни икони, които не слизат от класациите за най-стилно облечени жени в светското пространство. С шансът, който Goddiva.co.uk предоставя, тези мечти могат да се превърнат в реалност!

Разгледайте нашите предложения за красиви „звездни” рокли и изберете идеалният за вас модел!Автор: Преслава Цачева