Рокли, които зоват: Погледни ме!

Понякога искаме да демонстрираме семпла и шикозна визия, а друг път просто желаем да “изкрещим” на всички около нас чрез облеклото си: “Погледнете ме! Аз съм модна икона и жена, която е родена на бъде под светлината на прожекторите, където и да се намира!”.

През лятото живота ни е много по-динамичен и изпъстрен с ред събития, на които можем да заявим смело точно това желание – да бъдем като модна звезда чрез свеж и колоритен аутфит.

*Роклите на Mary Katrantzou винаги са вдъхновяващ пример за атрактивна визия!

За да привличате погледите и да бъдете стилни ви съветваме да заложите на ярки цветове и красиви щампи. През горещия сезон са много актуални всички флорални десени, особено тропическата тематика.

Трайбъл стилистиката също е топ тенденция. Подходящи са рокли, обагрени от афро и ацтекски мотиви. Атрактивните дигитални принтове също присъстват много често в колекциите на модните марки.

* Модели от летните колекции на Dolce & Gabbana, Oscar de la Renta и Mara Hoffman.

За всички дами, които не се страхуват да грабнат вниманието навсякъде и по всяко време, е модната ни шопинг селекция от красиви рокли. Подбрахме за вас невероятни предложения от британския онлайн магазин goddiva.co.uk, който разполага с богата колекция от всякакви рокли.