Романтичната линия на Риана за MAC

Още през февруари, на 25-я си рожден ден, Риана съобщи на почитателите си, че е подписала договор за сътрудничество с козметичната марка MAC Cosmetics. Изпълнителката информира, че ще създаде специална колекция гримове за известната марка.

Колаборацията вече е факт, а линията Riri [Hearts] MAC е налична по магазините от месец май и вече усилено жъне успехи. Всъщност звездата ще си партнира с бранда в дългосрочен план, създавайки още няколко козметични серии, затова екипът на MAC нарича Риана техен “творчески партньор”, а не обикновен сътрудник. Общият брой на продуктите, предвидени за сътрудничеството на Риана и MAC за 2013 година е 31.

Впечатляващ продукт от първата серия е  тъмно червено червило, наречено “Riri Woo,” кръстено на любимия цвят на певицата – MAC Ruby Woo. То е със синьо-червена основа, ретро матово покритие с овлажнител и е специално подбрано да пасне на всякакъв цвят и нюанс кожа. Освен него през май бяха пуснати още продукти като сенки за очи, руж, четка за нанасянето му и гланц за устни.

След дебютната козметична линия следват още три колекции: лятна, есенна и обичайната празнична колекция на MAC. Страхотните предложения за лятото вече са факт и ви очакват през юни в магазините на марката. Още три вълнуващи нюанса на червила обещават страстна визия. Тя ще бъде завършена от двоен сет – пудра с руж, а за почитателките на матовата, смугла кожа има автобронзант с бляскави частици.

Редактор: Делица Цонева