Романтична почивка или парти ваканция?

Интересно ново изследване показа, че романтичната почивка с партньора е нещо, за което все по-малко жени бленуват. Според анкета, направена сред женския пол във Великобритания, дамите предпочитат по време на лятната ваканция да се забавляват с приятелки!

За 60% от жените времето, прекарано с половинката през цялата година е достатъчно дълго и те заслужено могат да се отдадат на ваканция само по женски. Основната причина за “бягството” от дома е желанието поне за кратко да забравят за семейния живот.

Освен това изниква въпросът, че не всички двойки имат възможност да си вземат лятната отпуска по едно и също време, а също така партньорите често мечтаят за различна дестинация и тип ваканция.

“Тайната на успешните връзки е и двамата партньори да се радват на разнообразие, да опитват нови изживявания, да се запознават с неизвестни култури или да се отдадат на хобито си в компанията на приятели“, са коментарите на специалистите, по повод това изследване.

Според нас, ако човек има достатъчно финансова възможност би било чудесно да може да отиде както на романтично пътешествие, така и да отдели време за купон с приятелите. Вие как предпочитате да прекарате ваканцията си?

източник : БГНЕС