Романтичните фотосесии през февруари

Повлияни от романтичното настроение, което витае навсякъде, решихме да потърсим впечатляващи ‘шедьоври’ от модните списания през февруари, които носят усещане за нежност, романтика и чувственост. Макар много от моделите да не са познати на широката аудитория, сме сигурни, че ще се заредите с много вълшебно настроение от тези естетични кадри, в които главни действащи “лица” са жената и цветята!

Първите кадри ни напомнят приказката “Цветята на малката Ида” от Ханс Кристиан Андерсен. Фотосесията е от новия брой на Vogue Korea, а героинята, която позира пред обектива на Hyea Won Kang, е Kim Sun Hee. Тя е облечена с делитактни модни творения в бяло и е обградена от прелестни цветя. Нейната бяло-руса коса и супер нестандартен колоритен грим придават приказно звучене.

Още една гениална със своето нежно послание фотосесия, откриваме в друго корейско списание. Във февруарския брой на списание Noblesse се лее истинска симфония от женска красота, цветя, романтика и страхотен стайлинг – изцяло от пролетната колекция на марката Burberry Prorsum.

Изключителна женственост и магнетизъм излъчват кадрите с чешкия супермодел Каролина Куркова. Тя позира за февруарското издание на Harper’s Bazaar Singapore. Фотограф е Gan, а шикозните аутфити на красавицата, подбрани от Kenneth Goh, са от пролетната колекция на Chanel. Коафьор – Marc Teng; грим – Lindsey Li.

Впечатли ни и тази фотосесия за Fashion Gone Rogue, която е наситена с много ретро романтика. Няколко топмодела позират на фона на красиви винтидж тапети, а стайлингът им, от Top Shop, Missoni и други марки, е в унисон с обстановката. Снимките са запечатани от креативното творческо дуо JUDO. Атрактивните прически са направени от Salon Hairroin, а гримът – от Dina Gregg.

Още една красива фотосесия, вдъхновена от цветята, откриваме в последното гръцко издание на Marie Claire. Модел е Dioni Tabbers, която позира пред обектива на Iakovos Kalaitzakis, за тези изключително чувствени и нежни кадри с рози и хортензии. Гримът е дело на Barrie Griffith,а за прическата се е погрижил John Mullan.

Автор: Делица Цонева