Русалките на Vogue

Месец юни е и вече категорично можем да заявим, че лятото дойде! Кориците на модните списания стават все по-горещи, a визията на различните издания на Vogue е доказателство за това. Красиви топмодели демонстрират перфектна форма и страхотна плажна визия.

Днес решихме да приповдигнем духа ви и да внесем лятно настроение с една красива селекция от модни корици. Представяме ви броевете за месец юни на шест различни страни, като всеки един вариант е вдъхновен от морската тематика.

Една от любимите ни корици през този месец е за немското издание на Vogue, където с чара си ни озарява прекрасната Каролин Мърфи, снимана от Алекси Любомирски. Ефектна прическа, бронзов загар, подчертан от оранжев бански и страхотни масивни бижута на фона на морето – излъчването е перфектно!

Даутцен Кроус прилича на нежна русалка на корицата на китайското издание. Стилен бял бански и изискани перли подчертават визията на топмодела. Фотограф на снимките е Sølve Sundsbø.

Жегата се усеща и на страниците на испанския “Вог”, а лице на броя е изкусителната Тони Гарн. Фотографът Tom Munro е заложил на близък кадър, загатващ деликатна голота, подчертана от масивни бижута и магнетичния поглед на красавицата.

Няма как да говорим за горещи корици и на една от тях да не бъде прекрасната Жизел Бюндхен. Екзотичното излъчване на бразилската манекенка пленява от корицата на френската модна библия. Жизел позира топлес, само по черни бикини, а зад нея се прострират лазурни брегове.

Наталия Водянова впечатлява с изваяни форми на корицата на руското списание. Синеоката чаровница определено е готова за летния сезон в тази фотосесия, дело на Cüneyt Akeroğlu.

Британският Vogue отново ни среща с Кейт Мос, която на корицата на изданието прилича на истинска русалка. Тя позира с елегантна бяла рокля от лятната колекция на Versace, а снимките от фотосесията са на талантливото дуо Mert & Marcus.

Автор: Делица Цонева