Ръка за ръка със сексапила по червения килим на Френската Ривиера

Виж Галерията 22 Снимки

Всяка година, на всяко светско събитие, по червения килим със сигурност се разхождат поне няколко „голи рокли”, решени с интересни дизайнерски приумици, с които хем да провокират, хем да не изглеждат пошло и евтино. И този сезон в Кан нямаше изключения. За никого не е учудващо или изненада, че звездите хвърлиха милиони долари за коприна и диаманти (ако бяхме в някоя библейска история, щях да добавя и смирна и подправки). Трябва да им отдадем заслуженото признание за цялата къртовска работа, която свършиха, освен с фабюластичните си рокли, и с неспирните си стремежи към това да разчупват стереотипи, като Кристен Стюард, например.

kristen-stewart-heels-cannes-3-1526325548

BlacKkKlansman3
На тазгодишния Cannes Film Festival се случиха много неща и със сигурност имаше много запомнящи се модни решения. Не всички се стремяха към елегантност, някои решиха направо да подпалят червения килим. Прозрачните тъкани се развяваха по пътеката като знамената на победата над стереотипния консерватизъм, победен от свободолюбивия феминизъм и сексапил.
От прелестите на зашеметяващата Irina Shayk до Deepika Padrone, насладете се на „голите богатства” на селебрититата в галерията ни.

Редактор: Марина Делева