Само за мъже: 8-ми март

Само след два дни е 8-ми март, така че мили джентълмени не губете време. Изненадайте половинките, майките, сестрите , дъщерите или приятелките си с малък жест на внимание. Красивият букет цветя винаги е добър вариант, но защо да не купите нещо, което да трае повече от няколко дни. eMODNO Ви дава няколко идеи за перфектния подарък.

Един хубав парфюм би зарадвал всяка дама. Има широка гама от аромати на пазара, но един от новите и впечатляващи е Belle d’Opium на Yves Saint Laurent. Това е интересен ориенталски аромат с нотки на жасмин, гардения, сандалово дърво, момина сълза, лилия и черен пипер, подходящ за всички възрасти и всички характери.

Ако познавате добре вкусовете на жената до себе си, може да рискувате и с някоя дреха, но трябва да сте сигурен и в размера. Червеното е цветът на любовта и страстта, така че може да зарадвате половинката си със секси рокля в червено. От www.boohoo.com ни предлагат страхотна червена рокля на изкусителка, която да подарите за 8-ми март.

Красивото бельо е афродизиак за всеки мъж, така че ако искате да направите подарък и за себе си, може да подарите на половинката си изкусително бельо. Онлайн магазин IVET.BG предлага голямо разнообразие от дамско бельо, което ще превърне всяка дама в перфектната съблазнителка. Новата колекция е страхотна, а ние Ви препоръчваме комплект  в чувцтвено червено и дръзко черно.

Всяка жена обича бижутата. Подходящо е да подарите бижу на всяка дама в живота си. Добър вариант е красиво колие на Dolce & Gabbana с висулка сърчице и ангелче. Стилно, сантиментално и оригинално!

Може да зарадвате дамите в живота си с интересен нетрадиционен подарък- луксозна кошница ‘Ароматерапия в цветовете на природата’, която може да закупите на изгодна цена от www.imasdelka.com.

На 8-ми март ще има доста интересни събития, така че може да поразгледате във фейсбуук и да изберете подходящото място, на което да поднесете празничния подарък и да изкарате страхотно!

Автор: Камелия Маринова