Свежест и красота от модните корици през май

Дамите, които са лица на българските модни списания през май, излъчват романтика и свежо настроение. Нека видим кои красавици ще ни радват от кориците през този месец!

Една от любимите ни спортистки грее на първа страница на Elle! Талантливата и неустоима Ивет Лалова грабва вниманието на мига със своето присъствие, облечена в нежна флорална рокля.

Екипът на EVA е заложил на енергизиращ и позитивен дизайн в майския брой. Лице на изданието е Стела от Dancing stars – облечена с разкошен спортен сет, който й придава небрежно секси излъчване.

Cosmopоlitan и JOY ни носят цикламена наслада! Като пролетни феи от кориците на модните списания блестят Бионсе и чаровницата Лейтън Мийстър. Стайлингът на певицата е спортно-елегантен и включва: розов топ, дънки и ефектен накит, а актрисата излъчва чувственост с романтична рокля и женствени букли.

Новият брой на Glamour пленява с усещане за слънце и наближаващо лято, подчертано от свежото присъствие на сладураната Кейт Хъдсън. Тя позита топлес, само по дънки и модерно колие. Супер секси!

Корицата на майското издание на Harper’s Bazaar е единствената, която носи по-мистично настроение. Българската певица Рут Колева, която сега участва в риалити шоуто “Къртицата”, е лице на списанието. Тя излъчва изключителен аристократизъм и женственост с огромна черна капела, тъмна рокля и страхотна масивна гривна от метал.

Автор: Делица Цонева