Свежи и стилни на плажа с Oysho

Кармен Педару е морската сирена в лятната кампания на Oysho. Слънчевата фотосесия и чудесната плажна колекция за сезон лято 2014 ни зареждат с много настроение и още идеи за визията ни.

На кадрите снимани на Фуертевентура (бел.ред Канарските острови), естонската красавица позира с чудесните предложения на испанската марка. Фотограф е Alasdair McLellan.

Линията с банските костюми съчетава едновременно усещане за елегантност, но и за свежо младежко звучене. Виждаме както изискани цели бански костюми, така и модели в две части.

От Oysho залагат на актуалните летни тенденции – флорални щампи в етно стил, десени с тропически цветя, змийски щампи, както и едноцветни решения. Колоритната палитра набляга върху класическото черно-бяло, с акценти на червено и синьо, носещи моряшко настроение.

Освен бански от бранда предлагат на своите почитатели и чудесни облекла, като незаменима част от плажния стил. Сред тях се открояват леки гащеризони с щампа, феерични наметки, ефирни ризи и разнообразие от плажни топове – от по-небрежни варианти, до шикозни дантелени творения, като допълнение към банските.