Свежо мислене

Представяне
Eaux Fraîches от Jean Paul Gaultier, изобразява истински преглед на съвременната ароматна култура, тази година поема в посоката на
разкриване сцените на изкуството. След като изследва парадигмите на релационния естетически континиум с триизмерните фигури на Betty Boop, Popeye, Wonderwoman и Superman, Eaux Fraîches кани художника Андре Сараива да разследва представянето на Gaultierian.

o.63531

Накратко, Eaux Fraîches сякаш среща хората. След Betty Boop, Popeye, Wonderwoman и Superman – сега е ред на твореца Андре Сарайва, да „облече“ флаконите!
Фантастично сътрудничество между Jean Paul Gaultier – винаги толкова щедър, чувствен и готов за забавления, и Андре Сарайва, известен със своя артистичен подход, много забавен и освободен.

o.63528
И двамата са израснали в Париж, и двамата говорят френски. Но и двамата са интернационални творци със страхотно чувство за хумор.
И двамата… никога не правят нещата на половина.

Андре Сарайва

20131114_Garage_30
Андре Сарайва е роден през 1971. От 13 годишната си възраст той задава въпроси за параметрите на (щурото) рисуване на графити и създава анимационния герой Mr A.
Днес неговата всестранна идентичност и периодично представяне често се срещат в музеи като MOCA в Лос Анджелис и Гранд Палас в Париж. Неговата работа е показана и в Биенале във Венеция. Феноменалният му прочит на Eaux Fraîches Classique и Le Mâle преобразява имиджа на лимитираната версия за 2018.
Накратко, рисунките на Андре не бяха нужни, за да създаде рокля, а неговото улично изкуство облече улиците и сега може да бъде открито в музеите.

Jean-Paul-Gaultier-x-André
Флаконът
Тук класическата стратегия за представяне на парфюм привлича с естетическа разпознаваемост (нарушавайки моделите на историята). Скицата премества артефактите на флаконите от Classique и Le Mâle в нови ароматни сфери, в terra incognita, флаконът е като празно платно, готово да разкрие себе си.
Накратко, флаконът е забавен. Той не се приема на сериозно, дори и да е напълно утвърден! Женската версия има сърцевидно деколте, а варианта за мъже е привързан към традиционните вярвания.

0065133493 - JPG-CL FLACON FACE

Напълно Jean Paul.
Кутия
Елемент, който включва рисуване и обичайните стратегии за разкриванена “кена” на Gaultierian. Но също и като върне обвивката в “измерението на стойността” и встъпителната си цел, а именно неговия “рециклируем” аспект, като по този начин се отваря не само котва в областта на примитивното изкуство (по отношение, както на опората, така и на повърхността).

0065133488 - JPG-LM CANETTE FACE0065133493 - JPG-CL CANETTE FACE
Накратко, рисунката на Андре също е на кен. Това е чудесно, защото дава приятна последователност между надраскания дизайн и суровия аспект на опаковката.
Аромат
Благоуханният уред Jean Paul Gaultier отново привлича със силата си в способността да възроди сензорната агора, като явление призоваващо позиция, която може да бъде приета от “аромата”. Последният наистина е призованда “ухае на аромата”, в дискурсивен рецидив, приличащ на очарователна мрежа от корелации.
Все още мирише на свежест, мързеливи дни и празници. Все още ухае страхотно! Блестящ нощен шедьовър!
Classique Eau Fraîche

0065133488 - JPG-LM CANETTE FACE0065133488 - JPG-LM FLACON FACE
Ориенталска основа, която поставя под съмнение лимита.
Classique Eau Fraîche е творба, която открива няколко възможности за интерпретация на цветността и нейното представяне в пространството и въздуха, която изважда сока в последователни фрагменти от една докса: удоволствие.
Накратко, воден-ориенталски. Необичайни асоциации на бели цветя, джинджифил, захарна тръстика, лимонов сорбет, ванилия и мускус, създадени от парфюмериста Дафни Бугей.
Le Mâle Eau Fraîche

0065133493 - JPG-CL CANETTE FACE0065133493 - JPG-CL FLACON FACE
Истинско предизвикателство за масата с прототипи на Le Mâle Eau Fraîche, базиран на несъгласието, което ни подканва да се насладим тук и сега на света.
Накратко, ориенталски-папратовиден. На базата на акорд Soupline, чист и свеж, обогатен със зърна от Тонка, сандалово дърво и ванилия, създаден от парфюмериста Натали Греция-Кето.