Свежо настроение от H&M

Мисълта за наближаващата пролет веднага отключва в съзнанието ни свежи идеи за стрийт стайлинг, без да се съобразяваме със студа, който понякога ограничава желанието ни за смели решения. Шведската марка H&M винаги е добър съюзник на момичетата, които обичат да експериментират с ежедневната си визия.

Затова днес ви предлагаме да хвърлите едно око на първите предложения на бранда за пролетния сезон. Каталогът е наситен с много интересни идеи, поставящи акцент върху контрастните щампи и рокаджийското звучене, любимо на бунтарските натури.

Виждаме разнообразие от принтове – животински шарки, страхотни едри райета и романтични флорални мотиви. Кожени якета допълват модерното градско звучене. От H&M залагат на комбинации с тесен клин или дънки тип слим, които подчертават дамските крака.

В новата колекция ще откриете още: широки туники с щампа, лежерни плетени жилетки и пуловери, ефирни ризи, мини поли и къси панталонки. Ниските обувки, тип пантофки, са приоритет за комфорта на дамите. Те са съчетани с голяма градска чанта.

Цветовата палитра в пролетната линия набляга на класическото черно-бяло в комбинация с тюркоазени нюанси на синьото, носещи усещане за прохлада и свежест.

Автор: Делица Цонева