Световното по футбол начело с Жизел

Жизел Бюндхен винаги е била сред най-търсените топмодели, а заради Световното по футбол в Бразилия, всички модни издания буквално полудяха по красавицата.

Като един посланик на страната си, който ще развява знамето на южноамериканската страна по време на световното първенство, нейният образ блесна и от кориците на редица модни издания.

Съвсем логично, повечето от фотосесиите носят духа на футболната еуфория, около голямото спортно събитие. В юнското издание на Vogue Brazil, Жизел позира наметната с родния флаг, редом до футболиста Неймар. Снимките са дело на световноизвестния фотограф Марио Тестино.
От изданията на списание Elle по цял свят, буквално пощуряха по актуалната тематика. Жизел краси кориците на рекорден брой списания. Виждаме я в Elle Белгия със спортен екип в нюансите на Бразилското знаме. Със секси бански и топка пренася футболната тематика и на страниците на Elle Китай. Бившите домакини на Световното по футбол – Южна Африка, също заложиха на нейния образ за юнския брой на Elle.

Списъкът обаче не приключва дотук. Изданията на Elle в Мексико, Норвегия, Гърция и Канада също решиха на увеличат колекцията с корици на световноизвестната бразилска красавица.

редактор: Делица Цонева