“Светът е на Рияна”, а тя е на корицата на априлския VOGUE

„Светът е на Рияна!”

cover-image

Това гласи новата корица на модната библия VOGUE! И има защо! Рияна е мултифункционална. Не се сещаме за нещо, с което да се е захванала и то да не се е превърнало в мигновен успех. Така започна и кариерата й – няколко сингъла я изстреляха право на върха и от тогава звездата не е слизала от там. Само се усъвършенства и развива. С всяка изминала година тя все повече разширява кръга си от дейности. Певица, актриса, дизайнер, креативен директор, филантроп, собственик на музикален лейбъл, търсач на таланти, рекламно лице, модна икона, горда притежателка на собствена линия козметика и парфюми… има ли нужда да продължаваме?

rihanna-vogue-cover-april-2016-02

Каквото и да се появи на пазара с името на Рияна върху него, изкупува се за броени секунди, а феновете на певицата само се увеличават. С лека ръка Рири доминира всички социални мрежи и всеки неин пост е повод за десетки публикации в медиите. Да, тя живее под светлината на прожекторите, но като че ли има част от нея, която винаги остава скрита. Тази година обаче е годината на Рияна. За първи път от 2012 насам тя издаде нов албум. Anti се превърна в поредния мигновен успех, а хита “Work”, който изпълнява в дует с Дрейк, за четвърта поредна седмица държи първо място в престижните музикални класации.

rihanna-vogue-cover-april-2016-01

Поради всички изброени до тук причини не е изненадващо, че именно Рияна е на корицата на априлския VOGUE, облечена в бляскава рокля, която красиво подчертава известните й барбадоски извивки. В материала, който съпътства красивата фотосесия, звездата говори за новия си албум, за значението на песните и съвместната работа с Drake.

rihanna-vogue-cover-april-2016-04

Не пропуска да спомене и първата си колекция като креативен директор на PUMA, която бе представена по време на Седмицата на модата. “Като малка винаги исках да правя това, което правеха братята ми. Исках да играя игрите, които те играеха, да бъда силна, да нося панталони и да съм навън през цялото време… Жените се чувстват силни, когато могат да правят онези неща, които се предполага, че са изцяло мъжки. Това разчупва всякакви граници, освобождаващо е!” ( когато говори за вдъхновението за своята унисекс колекция за PUMA)

rihanna-vogue-cover-april-2016-03

Рияна знае как да контролира играта. За конкуренция не можем да говорим.
Целият материал на VOGUE прочетете ТУК!

rihanna-vogue-cover-april-2016

Автор: Преслава Цачева