Свободен бохемски дух от Etro

Etro е една от марките, чиито колекции носят страхотно усещане за свобода, бохемска небрежност и модерен градски шик. Нежна и много романтична е пролетната линия на италианската модна къща, затова сме сигурни, че ще откриете вдъхновяващи решения за пролетната си визия.

В ДНК -то на бранда са закодирани невероятни десени с красиви етно принтове, а актуалната линия бе повлияна от 40-те години на миналия век. Интензивни щампи богати на цвят и форми винаги присъстват в модните творения на Etro, за да събудят сетивата със своите послания.

Флоралните и графични стилизации в пролетната линия носят чувствен полъх и правят женската осанка още по-фина и прелестна. Особено внимание е отделено на цветята, затова всички облекла и аксесоари взети заедно ни напомнят ароматен букет, който омайва със своята красота.

Леките материи, асиметричните кройки и свободно надиплените платове създават допълнително усещане за ефирност, която е естетичен и стилен отзвук на визията през топлия сезон.

Цветовата палитра в колекцията на италианската марка пленява с изобилие от различни нюанси в пастелна или по-ярка гама.  Виждаме както нежни комбинации на синьо и бежово, така и приятни десени в ментово, розово или пък отчетливи решения в огнено червено или слънчево жълто.

Автор: Делица Цонева