Седемте смъртни гряха през погледа на млади дизайнери

Лятото е в разгара си, а интересни събития ни очакват по цялото Черноморие. Днес обаче предлагаме на всички наши читатели от Варна и тези от вас, които са в морската столица едно атрактивно събитие на връх празника на града – 15 август.

Мероприятието ще се проведе в приятната атмосфера на Beach Bar LaPlaya, намиращ се на плажната ивица във Варна. Научете какво ви очаква там, а може да се случи и нещо неочаквано…

Млади артисти от Варна ще поднесат своята различна гледна точка за седемте смъртни гряха, разгледани по нетрадиционен начин. Всеки един от класическите седем смъртни гряха се преобразява в нов парти грях. Алчност – Пари; Чревоугодничевство – Наркотици; Завист – Снобарство/VIP; Похотливост – Секс; Леност – Алкохол; Гняв – Агресия; Суета – Кич.

Скучната действителност е пречупена през погледа на младите дизайнери. Вдъхновенията на артистите са предствени от танцьорки, екстравагантно преобразени в седемте пАРТи гряха. Освен да се наслаждавате на творбите им, ще имате и възможността да си закупите от тях, както и да се запознаете лично с дизайнерите.

В инициативата участват:

One of the 4 – моден дизайн, стайлинг, бижутерия; Траяна Лалева – моден дизайнер; Соня Лазарова – моден дизайнер; Калина Чанкова – бижутерия; Мариана Добрева –прически, Тотка Андонова – грим.

За музикалното оформление подобаващо ще се погрижат Borg & Jazzle и Marcon. А младите творци ви очакват, за да съгрешите заедно!