Сексапилно бельо от Oysho за новогодишната нощ

За Нова година дамите старателно подбират своите бляскави аутфити. Както винаги сме подчертавали шикозната визия се нуждае от добра „подплата” или с други думи женствено и сексапилно бельо.

Затова днес ви приканваме да разгледате празничните предложения на испанската марка Oysho. В каталогът на бранда виждаме уникални модели, с които ще се чувствате самоуверени в себе си жени, за да оставите без дъх любимия мъж.

От марката приканват представителките на нежния пол да заложат на една от най-нежните материи – дантелата. Тя обгръща женското тяло под формата на сутиени, елегантни бодита, бикини и бюстиета. Романтичната материя подчертава сексапила по изискан начин.

От Oysho ни изкушават с модели, чийто нетрадиционен дизайн ще открои женствените ни извивки. Цветовата палитра акцентира върху класическото черно бельо и изтънчени предложения в бордо.

Никога не пренебрегвайте качественото бельо, особено за специални поводи, какъвто е Нова Година! Посрещнете 2014-та със сексапилно и изключително стилно излъчване!

Автор: Делица Цонева