Сексапилно тяло като на Дита фон Тийз

Дита фон Тийз е пример за тези дами, които могат да се похвалят с пищни женствени форми, будещи възхищение у мъжете. Тя изглежда великолепно за 40-годишната си възраст, висока е 168 см, а тежи само 48 килограма. Научете какви са нейните тайни за перфектна фигура…

Кралицата на бурлеската обича да превръща всяко хранене в изискано угощение, като използва красиви съдове дори за най-обикновеното ястие. Тя често купува фини старинни чаши и чинии за своята трапеза. Нейният омлет например е с формата на маргаритки, а зеления чай Дита пие в изящни чаши от китайски порцелан.

Звездата споделя, че обича да яде всичко, но по малко. Храни се по 3-4 пъти на ден, но с премерени порции. Любимата й храна са трюфелите и сушито, а най-неприятни за нея са храните тип фаст-фуд, затова винаги ги избягва.

Менюто й е разнообразно и включва задушено месо със зеленчуци на пара, риба на грил, пресни салати, яйца, твърдо трюфелно масло, сос от трюфели, месо със сос чили, зехтин, пресни сокове от плодове и зеленчуци, леки алкохолни коктейли и много зелен чай. Когато се налага да се приведе в по-добра форма, преминава само на зеленчуци и нетлъсто месо или риба.

Отделя много време, за да поддържа фигурата си. Практикува балет, йога, скачане на трамплин и пилатес. Завършила е балетно училище и е мечтала да стане професионална балерина, така че заниманията с балет са й много приятни.  Всеки ден скача поне 20 минути на трамплин и се занимава 60 минути с пилатес. Твърди, че това е една от тайните й за идеална фигура.