Сексапил и чувственост от Marella

Мила Йовович и този сезон е лице на модна къща Marella. След успешното сътрудничество през пролетта тя продължава да бъде „посланик” на италианската марка и през есен-зима 2012-2013.

Известният топмодел застана пред обектива на фотографското дуо Inez & Vinood за една красива и емоционална фотосесия, носеща усещане за елегантност. Студийните кадри са наситени с много чувства, благодарение на изразителното излъчване на украинската красавица.

Миксът между графични черно-бели снимки и фотоси, наситени с интензивни нюанси, веднага асоциираме с настроението на есенно-зимните дизайнерски творения. Класика и модерна смела визия ще задоволят вкуса на широк кръг от дамската аудитория.

Въпреки студеното време, тази зима обещава да бъде наситена с много чар, дързост и стил. Новата колекция на Marella определено въплъщава концепцията за изтънченост, пречупена през призмата на модерни екстравагантни решения.

Наред с класическите кройки при палта, костюми и рокли, виждаме и смели силуети. Открояват се овърсайз тенденции при някои връхни дрехи, а други са обагрени от цветни животински щампи. От италианският бранд ни предлагат както шикозни палта от кожа с косъм, така и рокаджийски аутфити.

Автор: Делица Цонева