Секси и стилни обувки от Cesare Paciotti

Днес ви предлагаме да хвърлите едно око на красивата пролетно-лятна рекламна кампания на италианския бранд за обувки Cesare Paciotti, който се предлага и на българския пазар. Сигурни сме, че всички ценители на елегантните и атрактивни аксесоари ще останат очаровани както от прекрасната фотосесия, заредена с много настроение, така и от чудесните дизайнерски обувки.

Рeкламните кадри носят атмосферата на топлия сезон, тъй като моделите позират в екзотична обстановка, заобиколени от палми, море и обширни тревни площи. Лица на кампанията са неустоимата британка – Лили Доналдсън и красавецът Гарет Неф.

Русото изкушение замества Анджела Линдван, която преди беше лице на марката, а Неф зае мястото на Марк Ванделу. Редом до моделите позира и сладко пухено кученце. Кадрите са направени от модния фотограф Sebastian Faena.

Лили и Гарет са облечени със стилни облекла в пастелна гама, а цветните обувки придават колоритен акцент на елегантната им визия. Дамските сандали са в ярки пролетни цветове като оранжево и розово, като при някои от моделите багрите са комбинирани в модерната colour-block стилистика.

В мъжката линия виждаме бежови и кафяви нюанси, а дизайнът е със спортно-елегантно звучене. Прокрадват се и оранжеви акценти в подметките, което внася по-атрактивен вид на мъжките обувки.

Автор: Делица Цонева