Секси нотка към стила с аксесоарите на Guess

Поредната сексапилна рекламна кампания покорява модния хоризонт, а в нея главни действащи лица са страхотните аксесоари на марката Guess и топмоделите, които ги представят.

Във фотосесията участват красавиците Samantha Hoopes, Sandra Hellberg и Bojana Ksrmanovic, чийто чар и магнетизъм допълват перфектно усещането за шик и чувственост, присъщо за модните творения на бранда. Трите дами застанаха пред обектива на фотографското дуо Claudia & Ralf Pulmaans.

Никога не ни е трудно да опишем с няколко думи предложенията на бранда, защото те винаги носят усещане за елегантност, подправена с нотка дързост и големи дози сексапил. Колекцията аксесоари за сезон есен-зима 2014-2015 година излъчва много стил, защото цялостната палитра е по-натурална.

Нюанси на бежово, шоколадово, сиво, черно и екрю придават класическо и непреходно излъчване на всеки един елемент от линията. Особено силно това важи са прекрасните градски чанти, които биха се превърнали в практична инвестиция не само за един сезон, но и за много време напред. А иконичните знаци и отличителни детайли, характерни за марката придават още по-луксозен вид.

Какво да кажем за обувките? Те са за дръзки момичета, със самочувствие! Високите чизми от кожа със змийски шарки са сред модните попадения в колекцията, с които ще привлечете вниманието на мига. Има и модели с по-спортно излъчване в едноцветна гама, за ежедневието, както и страхотни боти на висок ток.

Стилистите на кампанията са съчетали аксесоарите с разкошни тоалети от Guess, които отново са подчинени на по-неутрална палитра, но пък текстурите и кройките правят визията отличителна.