СЕКСи празници

Коледните празници са време за почивка и незабравими мигове прекарани с любимите хора. Обаче понякога еуфорията покрай всички прекрасни събития, ни кара да забравим за интимността с партньора.

Често сексът остава на последно място, но специалистите съветват да не го забравяте! Според различни проучвания интимността с партньора по време на празници е изключително хубава и зареждаща с положителни емоции. Доброто настроение по време на празниците, със сигурност играе роля за подобряването на сексуалния живот, но само то не е достатъчно!

Бъдете активни и непредсказуеми… Измъкнете се тайно от някоя семейна сбирка или парти – сексът със сигурност ще бъде бурен! Ако успеете да се усамотите с любимия или да си подарите ваканция на романтично място – горещите емоции са гарантирани.

Позволете си да бъдете по-палави от обикновено! Празниците са добър период, в който може да подарите секси подарък на половинката си, да напишете романтично писмо или да скриете дръзки бележки в малки подаръци.

Желанието да разнообразите сексуалния си живот само по себе си също е вълнуващ подарък за всяка една връзка. Не се страхувайте да експериментирате – пленително ново бельо или ролята на снежанка-прелъстителка може да разпали още страстите помежду ви…