Секси тренд: къса руса коса през лятото

През топлия сезон е много важно да заложите на прическа, която да бъде секси и да се поддържа лесно, защото ежедневието е по-динамично. Работа, плаж, разходки, коктейли – трябва да изглеждате добре по-всяко време и бързо да оформяте косата си, която играе важна роля за цялостното ви излъчване.

Днес сме селектирали страхотни къси фризури за русите дами, с които ще изглеждат ефектно и красиво. Естествено, брюнетките също могат да се възползват от идеите за прически.

Тази дължина е особено подходяща за блондинките, защото придава здрав и свеж вид на косата, тъй като тя се изтощава от постоянната поддръжка на светлия цвят. Може да изберете един нюанс на русото или различни оттенъци, които да преливат – като медно, платинено, златисто и т.н.

Късата руса коса изглежда необуздана, дръзка и изключително секси, особено когато имате бретон, който подчертава погледа или стилизирате отделни кичури. Възможните вариации са изключително много, затова ние избрахме няколко различни фризури, които са вдъхновяващи за летния сезон.

eMODNO съветва: Ако решите да се спрете на подобна прическа, поговорете с вашия фризьор, кой вариант е най-подходящ за овала на вашето лице.

Напоследък много знаменитости също залагат на секси руса коса с къса дължина. Ан Хатауей, Мишел Уилямс и Майли Сайръс изглеждат много чаровно. Ан и Мишел внушават шик и елегантност, а подстрижката при младата Майли добавя дръзка, младежка нотка на излъчването й.

Автор: Делица Цонева