Селена Гомез сама направи визията си за корицата на Allure

Фотограф, стилист, гримьор, фризьор, асистенти, координатор, продуцент, продуцентски асистенти, сценограф, редактор – това е обичайният екип, който стои зад една за голяма фотосесия. И всеки път, обсъждайки процеса на заснемане, е невъзможно да си го представим без някой от тези специалисти. Но Селена Гомез опроверга всички и доказа, че не е нужен голям екип, за да се получи нещо качествено. След като тя беше поканена на корицата на списание Allure, Гомез реши, че ще направи грима и прическата си сама!  

Разбира се, не беше без никаква помощ, защото тя стриктно следваше инструкциите на своя приятел и гримьор – Хунг Ванго . А и повече от очаквано – за грима си тя използва собствената си линия козметика – Rare beauty, която съвсем наскоро започна да се продава . Линията е изцяло веган и включва 20 продукта. Сред тях има основа с вдъхновяващото име Always An Optimist, фон дьо тен и овлажняващ коректор в 48 нюанса, течен руж Soft Pinch с четири цвята в матова текстура и четири с блясък, балсам за устни и течен хайлайтър Positive Light в осем нюанса, молив за вежди Brow Harmony и течна матова очна линия Perfect Strokes. За любителите на грижата за кожата има и спрей 4 в 1 с ниацинамид и хиалуронова киселина.

„Никога не бях правила нещо такова преди, така че бях доста притеснена“, коментира Селена първия си самостоятелно създадена визия за фотосесия.