Селена Гомес с модна колекция за Adidas

Модните колаборации станаха абсолютен хит през последните години. Все повече знаменитости си сътрудничат с големи модни брандове в създаването на собствена линия облекла или аксесоари.

Поредната “звездна дизайнерка” е младата певица Селена Гомес. Тя стартира първата си модна линия в сътрудничество с дизайнери на марката “Адидас”. Бившата приятелка на Джъстин Бийбър представи в германската столица Берлин спортна колекция облекла и аксесоари, информира БГНЕС.

Всички 53 модела са предназначени за гардероба на младите тийнейджърки. Линията включва богат асортимент от еластични клинове, рокажийски якета с капси, дънкови елечета, тениски с щампи, маратонки на платформа, също декорирани с метални акценти и др.

“Обичам да играя с модата. Харесвам дрехи, които са забавни, лесни за носене и удобни. В колекцията ми се откроява рок стилът, който е за уверени и непокорни момичета.Мисля, че така ги насърчавам да акцентират върху своята индивидуалност и да бъдат уверени в това, което носят”, заяви Селена.