Сензацията Лола Астанова преподава уроци по пиано на Новак Джокович

Блестящата пианистка със световна слава Лола Астанова, която ще зарадва българската публика със своя първи концерт у нас на 10 ноември в София, Зала 1 на НДК, преподаде първия си урок по пиано не на кой да е, а на тенис фурията Новак Джокович. В навечерието на Откритото първенство на САЩ в социалните мрежи бе публикувано видео, на което миналогодишният шампион на US Open и голям фаворит за отличието тази година с изключителна лекота и въодушевление свири перфектно на пиано.

Всъщност сръбският тенисист и Лола са близки приятели и решават заедно да се пошегуват, поднасяйки невиждан спектакъл на своите почитатели. В действителност роялите са два, като брилянтните звуци от вечния хитWe Are The Champions на Queen идват от клавишите на Астанова, докато Ноле само имитира, че свири на пиано, типично в неговия прословут артистизъм.  

Processed with VSCO with p5 preset

Сърбинът дори се опитва да припява, макар и неуверено, но независимо от това за рекордно кратък период клипът събра над 1 500 000 харесвания и позитивни коментара. Ето какво споделят двете звезди по повод съвместното им, атрактивноизпълнение:

И това е само след един урок! Честно казано, не мисля, че тази песен някога е звучала по-подходящо! – споделя талантливата пианистка. От своя страна Джокович коментира: Благодаря, професор Астанова! Добра работа.

Можете да видите цялото видео на Новак Джокович и Лола на следния линк:https://www.facebook.com/events/381118036065878/permalink/465508670960147/

Концертът на блестящата пианистка Лола Астанова, която ще гостува за първи път у нас, ще се състои на 10 ноември в Зала 1 на НДК. Билетите за събитието са на цени от 40 до 80 лв., оркестрина – 130 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна.