Женствена сила и индивидуалност в колекцията H&M Studio AW16

Ема Робъртс, Сиара и Кейт Мара бяха сред гостите на вчерашното ревю на колекцията H&M Studio AW16 под купола на историческата търговска борса в Париж Bourse de Commerce. Основно вдъхновение за създаването на колекцията са силните жени и красотата на свободната мисъл.

hm-studio-frontrow3

Модели като Абмър Валета, Джордан Дън, Фрея Беха Ериксен, Ашли Греъм, Су Джу Парк и Хари Неф дефилираха в тоалети, които отразяват индивидуалността на жената и многото лица на нейния характер. Те преминаха по специално изграден подиум, прозрачен и омайващ като замръзнало езеро, отразяващ връзката на колекцията с красотата на природата.

hm-studio-frontrow4

Акцентът бе изцяло върху колекцията, която съчетава достолепните кройки с шведските традиции и ръчната изработка. Женственият силует е интерпретиран по свеж и интересен начин с акцент върху раменете и талията, с допълнителна театралност и подчертаност на стойката, придадени от шапките тип „Гаучо“ и каубойските ботуши.

hm-studio-runway-jordan dunn-horz

Тази колекция пресъздава силата и красотата на жените и начина, по който изразяваме тази сила чрез стила си. Харесва ми контрастът между недвусмислената, силна кройка и ръчно изработените елементи от шведските традиции и фолклор“, казва Ан-Софи Йохансон, творчески консултант на H&M.

hm-studio-runway-amber valletta-horz

Никола Годен от музикалния дует Air продуцира песента „Mystery Lake“ специално за ревюто. Тя бе представеня с живо хорово изпълнение, което допълнително повдигна настроението. На шоуто, провело се в рамките на Седмицата на модата в Париж, присъстваха 600 международни редактори и гости, а зрители от цял свят се насладиха на ревюто онлайн на studio.hm.com.

hm-studio-caroline-de-maigret-wearing-hm-horz

H&M Studio е ключова сезонна колекция на H&M, създадена от специален дизайнерски екип. Лимитираната линия H&M Studio AW16 ще се предлага от 8 септември в 200 магазина в цял свят, както и онлайн на hm.com.

hm-studio-gabriel-day-lewis-wearing-hm2-horz