Силни и стилни тренировки с Boohoo FIT!

Един от любимите ни онлайн магазини www.Boohoo.com пусна своята дългоочаквана спортна колекция, а ние се влюбихме в предложенията от пръв поглед! За това не се стърпяхме да ги споделим с вас, а и всички знаем, че малко тренировки никога не са излишни. И какво по-добро вдъхновение за следобед прекаран във фитнес залата от един страхотен спортен екип?

За Boohoo този тренировъчен сезон ще бъде цветен, модерен, младежки и удобен – всичко, което сме и очаквали от известния британски бранд. Материите са комфортни и практични като силно впечатление ни правят блузоните от неопрен и мрежести детайли, които веднага добавяме в кошницата си! Boohoo предлага универсални екипи за разнообразни спортни занимания – клинове с различни дължини, спортни топове и сутиени, връхни дрехи, които да ви предпазват след тренировка и едно интересно предложение – многоцветен клин, с които няма как да останете незабелязани!

Цветовата гама в спортната колекция на Boohoo също грабва вниманието ни. Тя  съчетава в себе си както семпли и традиционни спортни екипи в неутрални тонове, така и актуални принове и интересни и забавни преплитащи се нюанси. Дизайнът на колекцията не остава по-назад. Дрехите са модерни, нестандартни, съобразени с последните тенденции и създадени с особено внимание към детайла специално за истинските любители на стила и красотата във всяко едно отношение. Като започнем от скъсените топове с деколте тип „прегърни ме” и презрамки под бюста и стигнем до окуражителните надписи Get Fit, които се срещат на някои от моделите.

И ако случайно все още отлагате посещението на фитнеса след коледните и новогодишните празници, сега е момента да изберете перфектния екип за вас и да се запътите към спортната зала. Цялата колекция на Boohoo можете да разгледате ТУК!

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!Автор: Преслава Цачева