Синя безметежност в ежедневието

Решихме да заложим на спокойствието и баланса, които ни носи синият цвят. В един забързан и напрегнат ден, какво би било по-подходящо от точния контрапунк, намиращ изражение в образа на модерните, за сезона, тренчове?

Сара Джесика Паркър
Всеки нов ден е изпълнен с нови предизвикателства. Обикновено един от най-сложните процеси в битието ни е общуването и опити за адекватна комуникация с хората около нас. Затова синият цвят е подходящият избор – психолозите ни учат, че той е цветът на истината и разума. Подобравя способността ни да говорим и да бъдем чути, да презентираме и да продаваме с лекота. И под „продаване“ нямаме предвид само стока или услуга – да успеем да продадем мнението си, желанията си, вижданията си, а не да ги подарим! Синият цвят развива и подобрява креативността ни.

hne-041605_extraglb-c159_black_cobalt_0_extralrd-6007740-563919_extralrd-gdj612_negru_extra

Замисляли ли сте се защо един от основните цветове за мъжките костюми е именно тъмно синьото? Защото този цвят символизира постоянство, упоритост, настойчивост, сериозност и дори – строгост. Всички тези показатели, събрани заедно, водят до едно стабилно повдигане на авторитета ни по всяка една линия на живота.

ПалтоБлейк Лайвли-синьо палто

КУПИ Тренчкот Heine

Затова доверете ни се и изберете някой от вариантите, които ви предлагаме на сини тренчове и палта. Толкова е лесно – само кликате на снимката и вече сте поставени пред избора кое точно палто или тренч да влезе в гардероба ви. Бъдете смели!

синьо палтоПалто Ashley Brooke

КУПИ Палто Ashley Brooke by heine

 

Тренчкот Sweet Rose of Mine

Мирослава Дума

КУПИ Тренчкот Sweet Rose of Mine

 Тренчкот ANNE WEYBURN Обувки висок ток

КУПИ Тренчкот ANNE WEYBURN           КУПИ Обувки CONDUR by alexandru

 

 

 

 

 

 

 

 

Автор: Марина Делева