Сладки сънища с Oysho и Mr. Wonderful

Когато нощем се отправяме в магическия свят на сънищата, трябва да носим подходящи одежди…

Сигурно това си мислят дизайнерите на страхотния бранд за бельо Oysho, защото новата им есенно-зимна колекция пижами е повече от страхотна! Уютна, сладурска и интересна, тя носи закачливото име Mr. Wonderful! В приказката, която Oysho рисува, главен герой е сладък малък еднорог, който ни приспива с окуражаващи и успокояващи думи. Именно те ще бъдат и първото нещо, за което ще си спомним сутрин, за да започне денят ни с усмивка! Фрази като “Today I feel like a star”, “We are very lucky, Most of socks are single”, “Nothing is impossible” и “Happiness is waking up 5 minutes later” се настаняват удобно върху уютни памучни блузи и пухкави долнища.

Бъдете внимателни обаче! С подобна топла пижама има голяма вероятност да не ви се иска да напуснете леглото цял ден, а вместо това да се сгушите в завивките си с чаша чай в ръка и няколко шоколадчета в чинийка. Както винаги от бранда са се погрижили максимално за вашият собствен комфорт! Есенната колекция Mr. Wonderful включва и топли пухкави чорапки, домашни пантовки, както и несесер за тоалетни принадлежности.

Само си представете как гледате натрупалия се навън сняг, правите списък с коледни подаръци за семейството и приятелите си и пиете топъл шоколад, сгушени в уютната си пижама и с любимия човек до себе си! Защото именно това е магията на Oysho! Те ви отвеждат в един красив, цветен и щастлив свят, в който притесненията остават на заден план, а усмивките са задължителни!

Автор: Преслава Цачева