Сладостта на пролетта с Prada Candy Florale

Италианската марка Прада пуска ново ухание през тази пролет.  Най-новият аромат се казва Prada Candy Florale и е продължение на парфюмите Prada Candy от 2011 година и Candy L’Eau от 2013-та.

Парфюмеристът Даниел Андриер, който е отговорен и за предните версии, е създател и на новото ароматно творение, което е наситено с романтичните флорални нотки. Уханието е изключително подходящо за цялата пролет и началото на лятото, защото носи свежест и позитивно настроение през деня.

Prada Candy Florale е обявен като вълнуващ цветен аромат, пълен с живот и чувственост, вдъхновен от въображаемо цвете, което мирише на бонбони или на букет цветя поставен на щанда на магазин за сладолед в Италия. Този романтичен състав съдържа акорди на лимончело сорбе на върха, божур в сърцето и основата се състои от тамян, мускус, карамел и мед.

Prada Candy Florale е в симпатичен флакон, познат от предните парфюми от същата колекция, но този път цветът е по-нежен. Ще се предлага в разфасовки от 30/50 и 80 ml, а концентрацията му ще е от Eau de Toilette. Лице на рекламната кампания на парфюма е актрисата Леа Сюдокс.